A Toffini tofuk kizárólag GMO-mentes, magyar nemesítésű és előállítású szójababból készülnek, hagyományos kínai kézműves technológiával, tartósítószer hozzáadása nélkül. Tofuból szinte bármilyen sós vagy édes étel elkészíthető!
Sokan nem is tudják, de a tofu több mint 2000 éves múltra visszatekintő ősi élelmiszer, mely Kínából indult világhódító útjára. Az ázsiai gasztronómia előretörésének, a vegetáriánus és vegán étrendet követők egyre növekvő számának köszönhetően mára a tofu széles körben ismert és keresett növényi fehérjeforrás.
Szójaüzemünkben közel 20 éve kezdtük meg a tofuk gyártását, Toffini márkanév alatt. Mindig is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy kizárólag magyar GMO mentes, magas fehérjetartalmú szójababból készüljenek tofu termékeink. Saját fejlesztésű receptúráink alapján 5 különböző ízvilágú tofut kínálunk jelenleg, hagyományos és bio változatban is:
- a natúr, füstölt, chilis (ÚJ ÍZ) és metélőhagymás tofuk mellett,
- ökológiai termesztésből származó BIO Toffini tofut: natúr, füstölt és bazsalikomos (ÚJ íz) ízben gyártjuk.
Októberben megújítottuk a Toffini márka teljes arculatát, a termékeink friss és letisztult csomagolást kaptak. A márka megújítása mellett két új ízzel bővítettük a termékkínálatot:
- a mediterrán hangulatot idéző bazsalikomos bio tofuval
- és a pikánsan csípős chilis tofuval
A tofu gyártása mellett küldetésünknek érezzük, hogy minél szélesebb körben megismertessük a tofuban rejlő lehetőségeket.
Hogy miért érdemes a Toffini tofukat választani?
- Magas növényi fehérjetartalmuk miatt a Toffini tofuk kiváló sajt, túró és hús helyettesítők.
- Szinte bármilyen édes és sós étel elkészíthető belőlük.
- A Toffini tofu termékek semmilyen tartósítószert és mesterséges színezéket nem tartalmaznak.
- Tej-, laktóz- és gluténmentességüknek köszönhetően pedig szinte minden diétába beilleszthetőek.
- Rengeteg finom és alakbarát tofus recept ötletet adunk a Toffini tofu Facebook és Instagram oldalinkat követők számára.