Hozzávalók (1 adaghoz):
- 80 g brokkoli (tisztított súly)
- só
- 150 g csirkemellfilé
- őrölt fekete bors
- 1 evőkanál olívaolaj
- 1 doboz Forpro klasszikus Triple Zero Rice Pasta
- 2 evőkanál Forpro Indian Curry sauce
Elkészítés:
- 1. A brokkolit megtisztítjuk, rózsáira szedjük, és bő, enyhén sós vízben roppanósra főzzük, majd leszűrjük.
- 2. A csirkemellet vízszintesen két szeletre vágjuk, sózzuk, borsozzuk.
- 3. Egy serpenyőben felhevítjük az olajat, és a két szelet húst átsütjük rajta
- 4. Közben a tésztát (rizst) szűrőbe tesszük, és hideg víz alatt 2-3-szor átöblítjük. Felmelegítjük, majd összekeverjük a szósszal és a főtt brokkolival.
- 5. A sült csirkeszeleteket a zöldséges-currys rizzsel tálaljuk.
Tálalási javaslat:
A csirkét felcsíkozhatjuk és összekeverhetjük a rizzsel.
Tipp:
Keverhetünk egy-két szál felkarikázott újhagymát a körethez.
Elkészítési idő: 20 perc
Főétel: Gluténmentes/Laktózmentes
Energia 320 kcal
- Fehérje 36,2 g
- Zsír 14,3 g
- Szénhidrát 5,3 g Rost 10,3 g