Gondosan válogatott olasz alapanyagokból készítik termékeiket, tiszteletben tartva a természetes ciklusokat. Saját napelemparkjuknak köszönhetően a napenergia előnyeivel csökkentik energiafogyasztásuk környezeti hatásait.
A mandulaital egyik legfontosabb jellemzője a glutén, a laktóz és a koleszterin hiánya. A mandula természetes édessége, enyhén pörkölt aromája tökéletesen kifejeződik ezekben az italokban. A Mand’or termékcsalád az összetevők tiszta és kiegyensúlyozott válogatása.
A Trio ital az első és egyetlen jelenleg, amely keveri a három kiemelkedő diót, meditatív élményt nyújt, gazdag ízzel, egyedi érzésekkel, mindenféle mellékíz nélkül.
Az új Deto Andrea Milano ecetsor csak bio, szűretlen, pasztörizálatlan összetevőket használ. Az ecet egészséges tulajdonságai miatt ideális összetevőként használható öntetekhez, gyógyteákhoz vagy vízben hígítva. Így hozzájárul a napi egyensúlyhoz (tökéletes választás a szomjúság csillapítására, ásványi sók pótlására a mindennapokban vagy sportolásnál) vagy használható fűszerként húsok, saláták elkészítéséhez.
A DETO ecetekben található anyaecet egy hasznos baktériumokból álló kultúra, ami az ecet biológiai erjesztése során keletkezik. Az erjesztés során keletkező “anyának” köszönhető a DETO ecetek egészségre gyakorolt élettani hatása.
A DETO elnyerte a Gulfood Innovation Awards 2020. fődíját Dubajban a „Leginnovatívabb egészséges és wellness termék” kategóriában. A tavalyi évben 15 millió palack ecetet értékesítettek.
Webáruházban a termékek ITT találhatóak!