A betegség kiváltó oka a gabonafélékben megtalálható glutén egyik fehérjecsoportja és mivel a gluténérzékenység nem gyógyítható betegség, igen komolyan kell vennünk. Napjainkban a cöliákia egyetlen javasolt kezelési módja az egész életen át tartó szigorú gluténmentes étrend betartása.
Ebben nyújt segítséget a Broll gluténmentes lisztkeverék családja, mely kifejezetten gluténérzékenyek számára lett kifejlesztve.
A Broll gluténmentes kenyérliszttel készült kenyér a hagyományos kenyérhez hasonló ízvilággal és állaggal rendelkezik, puhaságát és formáját megtartja, nem morzsálódik. Kiváló a reggeli piritóshoz, szendvics készítéséhez, vagy akár önmagában, egy finom étel kísérőjeként. Hiszen ki ne szeretné a friss és ropogós kenyér ízét és illatát? Bárhogy is szereti az ember a kenyeret fogyasztani, a gluténérzékenység nem probléma a Broll kenyérliszttel!
A Broll gluténmentes sütemény lisztkeverék pedig kiváló sütemények elkészítéséhez, akár muffin vagy kuglóf alapjaihoz is kiválóan alkalmas. Az elkészült süteményünk omlós lesz és tovább marad puha.
Próbálja ki Ön is a Broll gluténmentes lisztcsaládját!
Webáruházban a termékek ITT találhatóak!