'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Trigramm kókuszliszt 500g+20% ajándék 600 g

Cikkszám:
88552
EAN:
5998578130593
Tárhely:
A46-10-1
Bruttó egységár:
1 303 Ft/kg
Kiszerelés:
db (600 g)
Gyűjtő:
doboz=9db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 782Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

100 % Kókuszliszt.

Alacsony zsírtartalmú, finomszemcsés kókuszliszt, amely tökéletesen alkalmas édes, sós sütemények, illetve kenyerek készítéséhez.

Gluténmentes termék, hozzáadott adalékanyagot, cukrot, ízfokozót, színezéket nem tartalmaz.

Rostban gazdag termék! A kókuszliszt számos jó tulajdonságának köszönhetően beilleszthető paleolit étrendbe, vagy akármelyik testsúlycsökkentő programba. A kókuszliszt nem azonos a ledarált kókuszreszelékkel!

Teljes mértékben helyettesítheti a búzalisztet, de legtöbb esetben érdemes más lisztekkel (például szőlőmagliszttel, gesztenyeliszttel) keverve használni.

Ha 100%-ban szeretnénk kókuszlisztet használni, adjunk egy tojással többet a receptben szereplő mennyiséghez képest, így a sütemény kevésbé morzsálódik!

Ha teljes mértékben kókuszlisztet használunk, a búzaliszttel összehasonlítva sütés rövidebb ideig tart. Hipoallergén termék, fogyasztása allergiák esetén sem okoz problémát.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!