'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Nuts&berries kókuszliszt 500 g

Cikkszám:
95020
EAN:
5999573235269
Tárhely:
A46-11-4
Bruttó egységár:
2 612 Ft/kg
Kiszerelés:
db (500 g)
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 1 306Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A kókuszliszt egy alacsony szénhidráttartalmú, magas rosttartalmú és gluténmentes alternatíva a hagyományos lisztekhez. Készül a kókusz húsának szárításával és finom őrlésével, így megőrzi a kókusz természetes ízét és tápanyagait. Gazdag egészséges zsírsavban, fehérjében és rostokban, amelyek elősegítik az emésztést és a jóllakottság érzését. Ideális választás cukorbetegségben szenvedőknek, paleo étrendet követőknek, valamint azoknak, akik gluténérzékenység vagy -intolerancia miatt kerülik a hagyományos gabonalisztet. Kókuszlisztet sütemények, kenyerek és más sült ételek elkészítéséhez használhatjuk, különleges, enyhén édes ízt kölcsönözve az ételeknek.


Összetevők: kókuszliszt
Egyéb allergén információ: Nyomokban földimogyorót, dióféléket és szezámmagot tartalmazhat. Száraz hűvös helyen tartandó!

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek