'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Natures Garden bio pizza fűszerkeverék 30 g

Cikkszám:
94963
EAN:
5999573233470
Tárhely:
A40-11-3
Bruttó egységár:
56 800 Ft/kg
Kiszerelés:
db (30 g)
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 1 704Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A pizza fűszerkeverék egy kifejezetten pizza készítéséhez tervezett fűszernövény-keverék, amely gyönyörű ízeket és aromákat hoz az olasz stílusú ételekhez. Ez a keverék tartalmazhat oregánót, bazsalikomot, fokhagymát, paprikát és más fűszereket, amelyek tökéletesen harmonizálnak a pizzatésztával és a paradicsom alappal. Használja ezt a fűszerkeveréket, hogy könnyedén és gyorsan fűszerezze a pizzát, vagy akár más olasz ételeket is, hogy autentikus és gazdag ízvilágot varázsoljon a tányérra. A pizza fűszerkeverék ideális választás, ha igazi olasz ízeket szeretne otthon készíteni.


Összetevők:  Piros paprika*, oregano*, hegyi pereszlény*, hagyma*, rozmaring*, bazsalikomlevél*, fokhagyma*, kakukkfű*, babérlevél*.*bio gazdálkodásból
Egyéb allergén információ: Nyomokban földimogyorót, dióféléket, zellert, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek