'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Karpal forte kéztő alagút szindróma masszírozó krém 50 ml

Cikkszám:
97615
EAN:
8594059739957
Tárhely:
A28-04-6
Bruttó egységár:
87 060 Ft/l
Kiszerelés:
db (50 ml)
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 4 353Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Karpal Forte masszírozó krém

A KARPAL FORTE egy új orvostechnikai eszköz kéztő alagút szindrómával küzdő betegek kezeinek masszírozására.

A nyugtató növényi kivonatoknak (Fekete nadálytő, Orvosi veronika, Mezei zsurló, Orvosi szemvidítófű, Közönséges komló) és masszírozásnak köszönhetően csökkenti a duzzanatot, erősíti az idegvédő hatást, enyhíti a kézfájdalmat, javítja az ujjak érzékenységét.

 

 

Használati utasítás:

A termék a csuklón és az alkaron történő helyi alkalmazásra és masszírozásra szolgál. Vigyen fel megfelelő mennyiségű krémet, és körkörös mozdulatokkal masszírozza be a csukló és az alkar területére. Ajánlott naponta kétszer vagy a probléma intenzitásától függően többször is alkalmazni a nap folyamán (maximum 5 alkalommal).

Kiszerelés: 50 ml

Aktív összetevők: Közönséges orbáncfű- kivonat, Közönséges komló-kivonat, Mezei zsúrló-kivonat, Orvosi szemvidítófű-kivonat, Orvosi veronika-kivonat, Fekete nadálytő-kivonat, Rozmaring levél-kivonat, Bazsalikom olaj, Rozmaring olaj,

 

Gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszköz

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

 

Összetevők: Víz, etanol, kendermagolaj, dimetikon, propilénglikol/izosztearát/etilcellulóz/ propilénglikol-laurát, Közönséges orbáncfű- kivonat (Hypericum perforatum), glicerin, Közönséges komló-kivonat (Humulus lupulus), Mezei zsúrló-kivonat (Equisetum arvense), Orvosi szemvidítófű-kivonat (Euphrasia rostkoviana), Orvosi veronika-kivonat (Veronica officinalis), Fekete nadálytő-kivonat (Symphytum officinale), Rozmaring levél-kivonat (Rosmarinus officinalis), gliceril-kaprilát/gliceril-undecilenát, mentol, kapril-glikol/etil-hexilglicerin, karbomer, Bazsalikom olaj (Ocimum basilicum), Rozmaring olaj (Rosmarinus officinalis), nátrium-hidroxid.

 

 

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!