'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Revers dragons blood bőrkisimító ránctalanító pipettás arcszérum sárkányvér kivonattal 30 ml

Cikkszám:
94109
EAN:
5902815191858
Bruttó egységár:
68 233 Ft/l
Kiszerelés:
db (30 ml)
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 2 047Ft
nincs készleten
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

REVERS DRAGON'S BLOOD BŐRKISIMÍTÓ RÁNCTALANÍTÓ PIPETTÁS ARCSZÉRUM SÁRKÁNYVÉR KIVONATTAL 30 ML. A DRAGON'S BLOOD (sárkányvér) kivonat a Sárkányvérfa vörös színű nedvéből kinyert értékes, hatóanyagokban gazdag kivonat. A bőrrétegek mélyén fejti ki regeneráló és szerkezetjavító tulajdonságait. Erőteljes antioxidáns és hegesítő hatású, hatékonyan fellép a bőröregedés jelei ellen. Serkenti a kollagén termelődését, növelve ezáltal a bőr feszességét és tónusát. A sárkányvér kivonat ideális minden típusú arcbőr ápolására, számos bőrprobléma kezelésére, de különösen az érett, érzékeny, zsíros vagy gyakori szennyezésnek kitett bőr számára. Napjainkban egy sor kutatás kimutatta a sárkányvér hegesítő és bőrregeneráló hatásait. A sárkányvér tulajdonságai: Anti-aging hatású, fellép a bőröregedés jelei ellen. Bőrtápláló, bőrkisimító, hegesítő és szerkezetjavító hatású. Javítja a felhám rétegződését és sejtszintű kohézióját. Serkenti a kollagénszintézist, növeli a bőr tónusát és feszességét. Antioxidáns, szabadgyökellenes hatású, fellép az oxidatív stressz ellen. A Dragon's Blood (sárkányvér) kivonat használata kifejezetten ajánlott az arcápolás és bőrápolás alábbi területein: Szabadgyökök elleni kezelés. Ránctalanító (anti-aging) kezelés. Gyulladásos, ekcémás bőr ápolására. Érzékeny és napfénynek kitett bőr ápolására. Bőrproblémák, hegek enyhítésére, megelőzésére. Környezeti hatásoknak kitett (környezetszennyezés, szél, hideg, napfény) bőr ápolására. Alkalmazása: Körkörös mozdulatokkal masszírozza be a tiszta, száraz bőrfelületre reggel és/vagy este. Máris érezni fogja, hogy bőre selymesen lágy lett.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!